البته 580 وات گیگابایت با تعداد بالا وارد بازار کامپیوتر شده . اگر خواستید شماره شرکتی که این قطعه رو موجود دارد به شما بدم در پیغام خصوصی .
البته 580 وات گیگابایت با تعداد بالا وارد بازار کامپیوتر شده . اگر خواستید شماره شرکتی که این قطعه رو موجود دارد به شما بدم در پیغام خصوصی .
*MoJtAbA* (23-06-14)
اقایون داستان به کلی تغییر کرد ... معلوم شد که پاور نسوخته ... مشکل از خود مادربرده ! البته ممکنه قطعات دیگه هم سوخته باشه . نمیدونم چرا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به فرض اینکه فقط مادربرد سوخته باشه ... حالا من چه سیستمی ببندم ؟ تا 600 تومن هم بیشتر نمیتونم خرج کنم ...
من سیستمی میخوام که بتونه بازی هارو در حد متوسط و ضعیف اجرا کنه ... چون من زیاد پای سیستم هستم میخوام تا 2 3 سال خوب کار کنه ...
کارت گرافیک شاخی هم نمیخوام ... پول پاور هم نمیخوام بدم ...
آخرین ویرایش توسط MoSi 1 در تاریخ 23-06-14 انجام شده است
ممنون
من مادربرد ارزونتر میخوام چون میخوام کارت گرافیک جدید هم بندازم .
این مادربرد مالی نیست اما بدرد من میخوره ECS Web Site > H81H3-M4 (V1.0A)
گارت گرافیک هم r7 240 مد نظرمه.
سی پی یو هم چیزی که گفتین خوبه .
رم هم patriot 4gb ddr3 1600 نسبت به قیمتش بهتره . 120ت
بازم میگم من سسیستم شاخی نمیخوام.
اون برد ممکنه هزار دردسر براتون درست کنه . بایوس های ایراد داری دارد و همچنین کیفیت قطعاتش افتضاحه . پاتریوت که اکثرا ریمارک هست و ارجینال هست . اقلا اکستروم بگیر با قیمت 130 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoSi 1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
okبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتها نظرم در رابطه با کارت گرافیک عوض شد . gigabyte gt 640 oc 2gb رو بگیرم بهتره . قدرتش بیشتره و فک کنم هم قیمت باشن .
فک کنم این مادربرد بهتر باشه . https://www.asus.com/Motherboards/H81MC/overview/
امید جان شما مادربرد گیگابایت را میپسندید این دلیل نمیشه بی دلیل به تخریب سایر برندها بپردازیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الایت گروپ یکی از تولید کنندگان بزرگ مادربرد در جهان است که اکثر مادربردهای ایسوس را هم تولید میکنه
قیمت کارت گرافیک Gigabyte GT 640 OC چنده ؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks